Právě vysíláme

Florence Pugh v průhledné róbě ukázala poprsí. Na instagramu pak setřela všechny hatery

15. července 2022 14:15
Florence Pugh v průhledné róbě ukázala poprsí. Na instagramu pak setřela všechny hatery

Herečka Florence Pugh oblékla na módní přehlídku značky Valentino opravdu odvážný model. Růžové šaty totiž odhalovaly celé její poprsí.  Florence byla tedy středem pozornosti, ale zároveň se nevyhnula kritice od haterů.

Šaty se hojně řešily na sociálních sítích a někteří uživatelé si neodpustili poznámky na adresu hereččina těla i menšího poprsí. Samotná Florence pak velké množství hatů okomentovala dlouhým příspěvkem. „Je zajímavé pozorovat, jak se muži pyšně a veřejně snaží zesměšňovat ženské tělo. Měla bych prý dát najevo své zklamání nad velikostí mého poprsí a že bych se měla stydět za svůj plochý hrudník. Žiji se svým tělem dost dlouho. Jsem si plně vědoma velikosti svého poprsí a vůbec mě neděsí,“ napsala s tím, že si byla vědoma, jaké šaty vyvolají pozdvižení, ovšem ani na sekundu neváhala nad tím, zda si je na akci oblíkne.

Florence je dle svých slov se svým tělem naprosto smířená a netrpí žádnými komplexy. Stále jí však udivuje, jak moc zlí někteří lidé umějí být. „Zajisté to není poprvé ani naposledy, kdy si žena musela vyslechnout od cizích lidí, co je s jejím tělem špatně. Co mě ale znepokojuje, je vulgární způsob, jaký někteří muži používají,“ dodala.

Články, které by tě mohly zajímat