Právě vysíláme

Frontman Coldplay se bude ženit. O ruku požádal hvězdu 50 odstínů šedi Dakotu Johnson

8. března 2024 14:44
Frontman Coldplay se bude ženit. O ruku požádal hvězdu 50 odstínů šedi Dakotu Johnson

Chris Martin a Dakota Johnson se po šesti letech vztahu budou brát. S informací přišel web Mirror, který zároveň uvádí, že k zasnoubení došlo už před několika týdny. Dvojice si však soukromí maximálně střeží, proto delší dobu trvalo, než se radostná novinka dostala na veřejnost.

„Zasnoubili se už před nějakým časem. Dlouho to tutlali, svému nejbližšímu okolí už ale radostnou zprávu začali sdělovat. Byli do sebe zbláznění od prvního dne, takže tento krok byl nevyhnutelný,“ uvedl zdroj blízký páru s tím, že dvojice sice svatbu plánuje, ale není její hlavní prioritou. „Nikam nespěchají.“

Poprvé byla Dakota Johnson viděna s prstýnkem na svém levém prsteníčku loni v říjnu při procházce po Los Angeles. Zpěvák Coldplay Chris Martin si dal s požádáním herečky o ruku na čas. Randí s ní od roku 2017. Sňatek měla údajně posvětit i jeho exmanželka Gwyneth Paltrow a jejich dvě děti – Apple a Moses.

Ostatně s budoucí manželkou svého táty mají velmi dobré vztahy. „Miluju holky jako svůj život. Celým svým srdcem. A jestli bych někdy sama chtěla být mámou? Určitě. Nacházím se momentálně v bodě, kdy bych chtěla vyzkoušet všechno, co mi život nabízí,“ uvedla Johnson v rozhovoru pro Bustle Magazine.

V letošním roce jí bude pětatřicet let, biologické hodiny jí tak už tikají. „Jako žena si říkám, že je to kouzelná věc. Jestli se to má stát, tak ať se to stane,“ je otevřená mateřství.

Články, které by tě mohly zajímat