Právě vysíláme

Herec ze slavného seriálového hitu oznámil, že je transgender ženou

26. července 2021 12:49
Herec ze slavného seriálového hitu oznámil, že je transgender ženou

Slavné osobnosti z různých koutů světa se v poslední době přiznávají k jiné identitě a označují se jako nebinární či transgender osoba. I herec ze seriálového hitu 13 důvodů proč (13 Reasons Why) přiznal před fanoušku pravdu o své osobnosti.

Devětadvacetiletý Tommy Dorfman oznámil, že žije jako transgender žena a přeje si být oslovován v ženském rodě. „Již rok se soukromě identifikuji a žiji jako žena – transgender žena,“ řekl herec magazínu Times a dodal, že si ale stále nechává své mužské křestní jméno Tommy, které dostal po svém zesnulém strýci.

Tommy před čtyřmi lety prohlásil, že je nebinární osobou. Nyní se však cítí jako žena a v procesu je i jeho fyzická proměna. V pracovním životě ho navíc čeká i první ženská role ve filmu Sharp Stick.

Dorfman se po oznámení dočkal velké podpory na sociálních sítích a herci poblahopřálo mnoho známých osobností. Mezi nimi pak například zpěvák Adam Lambert, návrhář Marc Jacobs či herečka Emma Corrin, která se před časem sama označila za nebinární osobu. Velkou podporu má pak herec i ve svém příteli Peteru Zurkuhlenovi. „Tolik lásky. Jsi úžasná a celá ty. Jsem na tebe hrdý,“ napsal do komentářů.

Tommy se svým přítelem

Články, které by tě mohly zajímat