Právě vysíláme

Hayden Panettiere poslala čtyřletou dceru na Ukrajinu kvůli své závislosti na alkoholu

11. července 2022 15:10
Hayden Panettiere poslala čtyřletou dceru na Ukrajinu kvůli své závislosti na alkoholu

I ty největší hvězdy v Hollywoodu často bojují s různými závislostmi. O problémech s alkoholem a drogami nyní veřejně promluvila herečka Hayden Panettiere, kterou si můžete pamatovat ze seriálu Hrdinové.

Hayden se před televizními kamerami rozhodla promluvit o své závislosti na lécích a alkoholu, se kterou bojovala především v roce 2018. Toho roku byla rovněž nucena k rozhodnutí, které jí jako matce malé holčičky způsobovalo velkou bolest.

Herečka má malou dcerku s ukrajinským boxerem Vladimirem Kličkem. Právě před čtyřmi lety byla ovšem její závislost tak silná, že Hayden měla problémy s játry a byla v ohrožení života. Svou čtyřletou dceru proto byla nucena poslat na Ukrajinu za otcem, aby mohla podstoupit léčbu.

„Od chvíle, kdy jsem se probudila, jsem se třásla, mohla jsem fungovat jen po alkoholu. Poslat Kayu pryč byla nejtěžší věc, jakou jsem kdy musela udělat. Ale chtěla jsem jí být dobrou mámou, a to někdy znamená nechat někoho jít,“ řekla herečka a k překvapení všech dodala, že dcera žije na Ukrajině i nyní. V zemi přitom od dubna tohoto roku panuje válka.

Panettiere tvrdí, že dcera je v bezpečí. „Je opravdu v bezpečí a tam, kde je, má také spoustu přátel,“ uvádí herečka a popřela tak zprávy o tom, že se dcera vrátila zpět do USA potom, co se její otec Vladimir přidal k armádě, aby svou zemi mohl bránit.

Články, které by tě mohly zajímat