Právě vysíláme

Úspěšná modelka Bella Hadid přiznala závislost na alkoholu. Nedokázala se ovládat

28. ledna 2022 14:10
Úspěšná modelka Bella Hadid přiznala závislost na alkoholu. Nedokázala se ovládat

Vyrovnat se se slávou je občas těžké a spousta lidí to nezvládne. Mnoho celebrit pak propadá alkoholu či drogám a musí vyhledat odbornou pomoc. Problémy s pitím nyní přiznala i modelka Bella Hadid.

Bella Hadid pochází ze slavné rodiny a i její sestra Gigi je úspěšná modelka. Slavná tmavovláska pak s modelingem začala brzo a navíc byl na její osobu kvůli sestře vyvíjen poměrně veliký tlak. Peníze a sláva pak udělaly své a i mladá Bella propadla alkoholu.

“Milovala jsem alkohol. Došlo to ale tak daleko, že jsem musela rušit akce, protože jsem se nedovedla ovládat,” svěřila se Bella, která už půl roku abstinuje. “Začalo to, když mi bylo dvacet. Jeden drink mi pomohl se uklidnit,” dodala v jednom ze svých rozhovorů. Pitím pak prý zaháněla deprese a po pár drincích bylo trápení náhle pryč. Nadměrné pití ovšem přinášelo řadu problémů, a tak se kráska rozhodla alkoholu zcela vzdát.

Bellina kariéra je velmi úspěšná a kráska pózovala pro ty nejslavnější značky světa. V roce 2018 byla dokonce zvolena nejkrásnější ženou světa. Dlouhou dobu randila se zpěvákem The Weekndem.

Články, které by tě mohly zajímat