Právě vysíláme

Herečka JAMIE LEE CURTIS zuří kvůli hostesce z GLÓBŮ! Na Instagramu prozradila, čím ji půvabná brunetka tolik naštvala

13. ledna 2019 13:10
Herečka JAMIE LEE CURTIS zuří kvůli hostesce z GLÓBŮ! Na Instagramu prozradila, čím ji půvabná brunetka tolik naštvala

Modelku Kelleth Cuthbert ještě před měsícem nikdo neznal. Teď však celý internet ví, o koho jde. Půvabná brunetka se totiž stala virální senzací po tom, co se dostala na skoro každou fotografii pořízenou na Zlatých glóbech.

Kelleth, jenž se převážně živí jako hosteska, pracovala na slavném předávání pro značku vody s názvem Fiji. V ruce držela tác s flaškami a podařilo se jí dostat přímo na červený koberec, kde nenápadně zastínila mnoho slavných hvězd.

A ačkoliv krásnou brunetku nyní všichni na internetu obdivují, najdou se i celebrity, co celou věc považují za pouhý reklamní trik, kterého se nechtěně staly součástí. Mezi největší kritiky se řadí herečka Jamie Lee Curtis, jenž se na Instagramu neváhala do slavné Fiji girl“ ostře pustit.

„Můj manžel, který se nedívá na skoro žádné zpravodajské webové stránky, mi právě řekl, že jsem byla na webu CNN. Snažila jsem se vyhýbat okázalé propagaci Fiji a Moëtu, kdy mladé ženy stály s podnosy plnými zboží vedle určeného fotoaparátu. Věděla jsem, proč tam ten fotograf byl, a proto jsem se přesunula. Nahlas jsem přitom řekla, že nechci ani jednomu dělat reklamu,“ napsala hvězda několika hollywoodských filmů s tím, že sponzoři akcí přece musí mít svolení od lidí, když je chtějí vyfotit se svými výrobky a toto chování se jí vážně nelíbí.

Jak se na celou záležitost koukáš ty? Souhlasíš s Jamie, nebo si myslíš, že je zbytečné se nad událostí nějak více zastavovat?

 

 

Zdroj: Elle, Instagram

Kdo jsou nejbohatší americké celebrity?

Články, které by tě mohly zajímat