Právě vysíláme

I letos rozjíždíme kampaň Rádio srdcem pro život dětem! Staňte se její součástí

13. listopadu 2018 10:00
I letos rozjíždíme kampaň Rádio srdcem pro život dětem! Staňte se její součástí

V pondělí 5. listopadu začala ve všech obchodech společnosti Lidl sbírka Srdce dětem na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi. Jejím pořadatelem je o.p.s. Život dětem, která nemocným dětem pomáhá již 19 let. Se sbírkou se budete v obchodech Lidl potkávat až do 18. listopadu.

Více o kampani

Srdce dětem je tradiční sbírka, která se koná ve všech prodejnách Lidl již po osmé. Za tu dobu se zásluhou sbírky podařilo zlepšit život 2 756 nemocným dětem. I v tomto roce si můžete u pokladen zakoupit samolepku ve tvaru srdíčka za minimální částku 30 Kč. Přispějete tak dětem, které pomoc skutečně nezbytně potřebují. Jedná se o rodiny s vážně nemocnými dětmi, které potřebují celodenní péči, takže rodina musí žít z jednoho platu. Bohužel se často stává, že na tuto péči, která je náročná jak fyzicky, tak finančně, zůstane jenom jeden z rodičů a dostává se tak do velmi svízelné finanční situace.

 

V roce 2017 se v rámci sbírky Srdce dětem podařilo získat pro nemocné děti úžasnou částku 25 000 000 Kč. Přitom od zákazníků získala o.p.s. Život dětem pro nemocné děti 24 117 827 Kč a společnost Lidl tuto nádhernou částku doplnila na 25 miliónů korun. Za to všem patří skutečně velký dík.

 

Jak můžete pomoci?

Prosíme, přijďte i tento rok do některého z obchodů společnosti Lidl a přispějte nemocným dětem zakoupením samolepky. Kolik nemocné děti získají tentokrát, to se dozvíte 8. prosince na Staroměstském náměstí v Praze na koncertě Rádio srdcem pro Život dětem. Nemocné děti můžete podpořit taky zasláním dárcovské SMS ve tvaru DMS ŽIVOT DETM 60 na číslo 8 77 77. Děkujeme.

 

„Generální partner koncertu je společnost LIDL. Podpořit nemocné děti můžete i vy. Stačí zaslat dárcovskou SMS ve tvaru: DMS ZIVOT DETEM 60 na číslo 8 77 77. Děkujeme.

 

Články, které by tě mohly zajímat