Právě vysíláme

IDRIS ELBA se nakazil koronavirem! COVID-19 se potvrdil i u herce z HRY O TRŮNY

17. března 2020 9:36
IDRIS ELBA se nakazil koronavirem! COVID-19 se potvrdil i u herce z HRY O TRŮNY

Další velká hollywoodská hvězda se nakazila koronavirem. Herec Idris Elba se nechal otestovat ve Spojených státech a ačkoliv neprojevuje žádné příznaky, výsledek byl pozitivní.

Přejeme mu brzké uzdravení

Hvězda filmů Thor: Ragnarok či Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw o této nepříjemné novince informovala na Twitteru. Herec v krátkém videu rovněž vyzval svoje fanoušky, aby byli ohleduplní vůči ostatním a nechodili mezi lidi. Sám Elba sice neměl žádné příznaky koronaviru, ale nedávno byl v kontaktu s někým, kdo touto chorobou trpěl. Celý vzkaz si můžete pustit níže.

Text v překladu zní:
Dnes ráno mi přišly pozitivní výsledky testu na Covid-19. Cítím se ok, zatím se u mě neprojevují žádné příznaky, ale od té doby, co jsem se o případném styku s virem dozvěděl, jsem v izolaci. Zůstaňte doma a buďte pragmatičtí, lidi. Budu vás nadále o mém stavu informovat. Žádná panika.

Idris Elba je tak jedním z řady herců, u kterých se potvrdila nákaza koronavirem. Minulý týden se virem nakazil americký herec Tom Hanks, jehož doktoři nyní propustili z nemocnice do domácí karantény. Další herec, který potvrdil nákazu, je Kristofer Hivju, známý například jako Tormund ze seriálu Hra o trůny.

Všem nakaženým přejeme brzké uzdravení!

Herec Kristofer Hivju také na sociálních sítích potvrdil, že má koronavirus

Zdroj: Twitter, Shutterstock, ČTK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat