Právě vysíláme

Influencerka přirovnala požáry v Českém Švýcarsku k dovolené na Bali a pořádně to schytala

27. července 2022 11:47
Influencerka přirovnala požáry v Českém Švýcarsku k dovolené na Bali a pořádně to schytala

Další influencerka, která to nevychytala… Instagramerka, která si říká Aki Votrubová, se vyjádřila ke zničujícím požárům, které zachvátily České Švýcarsko. A raději to neměla dělat!

Krásné České Švýcarsko zasáhla velká tragédie. Oblast zachvátil ohromný požár, který se rozšířil i na sousední území. Shořelo několik obytných budov, lidé přišli o své chalupy a střechy nad hlavou. Dým byl cítit po celé rupublice.

I influencerka Aki Votrubová, která žije na Letné, se ráno probudila a cítila kouř. Co jí požár v Českém Švýcarsku připomněl? Tomu neuvěříte.

„Dnes ráno nás na Letné vzbudila ‚vůně‘ kouře z hořícího Hřenska a mně to šíleně připomnělo, jak farmáři na Bali vypalovali rýžová pole,“ začala svůj post Aki a pokračovala jak nejhůře mohla. „A tak jsem zalovila v paměti telefonu a na chvíli zavzpomínala na tu single punkerku, co se sbalila a vypadla na půl roku do Asie, kde denně trénovala crossfit, jedla boží jídlo, fotila jako drak, surfovala a pařila,“ napsala a přírodní katastrofu tak nepřímo přirovnala ke své skvělé dovolené na Bali.

Aki za to sklidila ohromnou kritiku a stala se i terčem sarkastického humoru účtu TMBK. Za svůj příspěvek se později omluvila: „Chci vám dát vědět, že v původním textu tohoto postu nebyla ani špetka zlého záměru, nicméně uznávám, že jsem neposoudila situaci správně a neměla jsem post sdílet. Unáhlila jsem se a mrzí mě to.“

Články, které by tě mohly zajímat