Právě vysíláme

Influencerka vyzvala fanoušky, aby ji veřejně roastovali! Po brutálním komentáři toho hořce litovala

13. července 2019 14:10
Influencerka vyzvala fanoušky, aby ji veřejně roastovali! Po brutálním komentáři toho hořce litovala

Internetový hate byl, je a bude. A pokud se naučíme brát nářky trolů s nadhledem, vlastně nám nijak zlé komentáře život ovlivnit nemohou. Jak se ovšem vyrovnat s hatem, o který jsme si vlastně sami řekli?

Influencerka a instagramová modelka Niece Waidhofer si usmyslela, že zlé komentáře na svou osobu zvládne a založila si profil na stránce Reddit, kde mají uživatelé možnost nechat ostatní, aby se do nich cíleně stříleli a uráželi je.

Když Niece zveřejnila fotku do záložky Roast Me, opravdu schytala několik drsných dissů, ve kterých si lidé dělali legraci převážně z toho, že Instagram mladé brunetky obsahuje jen odhalené fotky. A ačkoliv tento typ hatu dokázala influencerka unést, mezi komentáři se objevil i jeden hodně brutální, jenž zjevně zasáhl Niece do citlivého místa.

 „Tvá nejistota zřejmě pramení z toho, že neustále přemýšlíš nad tím, jestli si to, co máš, opravdu zasloužíš a odpracovala sis to. Lidé ti zřejmě jen dávají věci, když se na tebe podívají. Ale právě to tě udělalo jen prázdnou a ty světu nedokážeš dát žádnou hodnotu. Tvé vztahy jsou povrchní. Romantika je plná pochybností, protože nevíš, jestli miluje tebe, nebo jen tvůj vzhled. Pokud bys byla v jiné osobě, podíval by se na tebe vůbec někdo? Tyto pocity tě stále nutí hledat přijetí u jiných lidí. Drží tě v posilovně a nutí tě zveřejňovat fotky jen ve světě online. Jen tam se ti právě dostává jen pozitivní odezvy a chvály,“ stálo v dlouhém příspěvku, který byl opravdu drsný a nesl se v duchu toho, že modelka jen touží po pozornosti a její svět by byl bez sociálních sítí zbytečný a prázdný.

Protože Niece něco takového nečekala, krátce po zveřejnění tohoto komentáře si profil na Roast Me smazala. Drsný příspěvek totiž možná opravdu odhalil její život a modelka tak zůstala veřejně zahanbena.

 

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat