Právě vysíláme

Influencery vyhodili z obchodu za nenasazenou roušku. Vrátili se s namalovanými

6. května 2021 14:10
Influencery vyhodili z obchodu za nenasazenou roušku. Vrátili se s namalovanými

Už dlouhou dobu jsou roušky součástí našich životů a většina z nás si na ně už zvykla. Stále se však bohužel najde mnoho lidí, kteří je nadále odmítají nosit.

Internet rozčílilo nepochopitelné chování dvou influencerů ze Spojených států, kteří vyrazili na dovolenou do Indonésie a nedokázali se přizpůsobit tamním bezpečnostním opatřením. Josh Paler Lin a Leia Se byli požádání, aby opustili obchod poté, co si odmítli nasadit roušku. Influenceři se pak rozhodli provokovat a schválně si na obličej namalovali tvar roušky modrou barvou a čekali, jak na ně budou ostatní reagovat.

Ve videu se dvojice prochází s namalovanou rouškou po obchodě a evidentně má radost z toho, jak se jí podařilo ostatní dopálit. V nahrávce je ovšem jasně vidět, že ačkoliv podruhé z obchodu vyhozeni nebyli, řadě zákazníků to došlo a ptali se, co to má Leia na obličeji.

Když se záznam dostal ven, dvojice byla za své chování kritizována. Podle mnohých uživatelů sociálních sítí to byl naprosto zbytečný a hloupý nápad. Influenceři navíc mohli být rádi, že za nenasazení roušky nedostali tučnou pokutu. 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat