Právě vysíláme

Jada Smith konečně promluvila o facce na Oscarech. Co žádá po manželovi Willovi a Chrisu Rockovi?

2. června 2022 12:59
Jada Smith konečně promluvila o facce na Oscarech. Co žádá po manželovi Willovi a Chrisu Rockovi?

Jada Pinkett Smith konečně promluvila o incidentu, který se na Oscarech odehrál mezí jejím manželem Willem a komikem Chrisem Rockem. Jak by se podle ní měl spor vyřešit?

Facku, kterou herec Will Smith dal přímo během živého přenosu Oscarů moderátorovi Chrisu Rockovi, viděl celý svět a ještě několik týdnů potom byl incident tématem číslo jedna. Velkou roli v celé bizarní situaci sehrála manželka Willa Smitha Jada Pinkett. Chris Rock totiž zavtipkoval na její účet, a proto došlo k následné potyčce.

Padesátiletá Jada Smith vysílá vlastní pořad pod názvem Red Table Talk, kde ráda mluví o svém soukromí a prozrazuje detaily ze svého manželství. V doposud poslední epizodě se věnovala nemoci alopecie, kterou trpí, a konečně se vyjádřila i k incidentu na Oscarech.

Jada tvrdí, že vyzvala manžela Willa, aby se s Chrisem Rockem usmířil. “Doufám, že tito dva inteligentní, schopní muži budou mít příležitost se ‚vyléčit‘, promluvit si o tom a usmířit se,” uvedla. Sama by si prý moc přála, aby Will s Chrisem oba usedli k jejímu ‚červenému stolu‘ a vystoupili v jejím pořadu. To by pochopitelně pomohlo zvýšit sledovanost, což Jada určitě moc dobře ví, ale je otázkou, zda samotný Smith a především Chris Rock budou chtít tuto záležitost řešit před televizními kamerami. 

Celý rozhovor Red Table Talk:

 

Články, které by tě mohly zajímat