Právě vysíláme

Jak děti Kanyeho Westa zvládají otcovy skandály? Kim Kardashian promluvila

28. prosince 2022 10:59
Jak děti Kanyeho Westa zvládají otcovy skandály? Kim Kardashian promluvila

Kim Kardashian vychovává 4 děti společně s bývalým manželem, rapperem Kanyem Westem. Jak ovšem její děti zvládají tatínkovi skandály? 

Jak už jistě víte, Kanye West pobouřil veřejnost několika antisemitskými výroky, kvůli kterým možná ukončil svou dosavadní kariéru. Několik značek totiž s rapperem ukončilo spolupráci a Westa opustila i řada fanoušků. 

Kim a Kanye mají společně čtyři děti – North (9), Saintha (6), Chicago (4)  a Psalma (3). Kardashian v podcastu u Angie Martinez uvedla, že děti o skandálech svého otce nic netuší. “Děti nevědí nic o tom, co se děje v okolním světě. Chci je uchránit,” řekla Kim. Jak je ovšem možné, že se děti zprávy nedozvědí, ačkoliv chodí do školy mezi ostatní malé školáky? “Mám mezi učiteli kamarády. Vím, o čem se děti během oběhové pauze baví. Moje děti opravdu nic netuší. Chci je ochránit. Jednou mi poděkují za to, že jsem o jejich otci mluvila jen hezky,” dodala.

„Měla jsem nejlepšího tátu a mám na dětství nejkrásnější vzpomínky. To je to jediné, co chci i pro své děti. Pokud to budou mít, proč bych je měla zahrnovat touhle špatnou energií? Proč by měly vědět něco z toho, co koluje médii? Jsou to dospělácké věci,“ tvrdí se slzami v očích Kim, pro kterou je prý tato výchova velmi náročná. Musí totiž dohlédnout i na to, aby se děti nedozvěděly zprávy o svém otci z televize či ze sociálních sítí. 

 

Články, které by tě mohly zajímat