Právě vysíláme

Jak vypadalo setkání BRADA PITTA a JENNIFER ANISTON? Fanoušci šílí!

20. ledna 2020 12:10
Jak vypadalo setkání BRADA PITTA a JENNIFER ANISTON? Fanoušci šílí!

Na udílení filmových cen SAG Awards došlo k nádhernému setkání, nad kterým jistě zaplesalo srdce mnoha fanoušků. Jennifer Aniston se totiž v zákulisí potkala se svým bývalým manželem Bradem Pittem. A bylo to krásné setkání!

SAG Awards byly úspěšné jak pro Jennifer, tak pro Brada Pitta. Oba slavní herci si totiž domů odnesli vzácnou sošku – Aniston za roli v sérii The Morning Show a Pitt za film Tenkrát v Hollywoodu.

Podle fotografií, které byly pořízeny v zákulisí, je jasné, že ačkoliv si dvojice prošla před mnoha lety komplikovaným rozvodem, nyní vůči sobě žádnou zášť necítí a pojí ji přátelství. Snímky totiž jasně ukazují, jak se Jennifer a Brad v backstage objímají a vzájemně si gratulují k cenám.

Jakmile se fotografie objevily na internetu, fanoušci začali šílet a spekulovat, zda se Brad po rozvodu s Angelinou Jolie nechce vrátit právě ke krásné Jennifer. Nutno totiž podotknout, že těmto dvěma by to spolu vážně slušelo a navíc by se jednalo o patrně nejoblíbenější pár Hollywoodu. Uvidíme, třeba se k sobě přeci jenom jednoho dne vrátí!

 

Zdroj: People.com

Články, které by tě mohly zajímat