Právě vysíláme

Jake Paul půjde znovu do ringu, nastoupí proti hvězdě UFC

11. září 2022 9:10
Jake Paul půjde znovu do ringu, nastoupí proti hvězdě UFC

Jake Paul se chystá na další zápas. Poté, co mu ho několikrát odmítl Tommy Fury, vyzval bývalou legendu UFC Andersona Silvu. A ten na výzvu kývl. K souboji dojde na konci října.

Jake Paul oznámil další zápas. 29. října nastoupí do ringu proti Andersonovi Silvovi. „Zatím můj největší test. Chovám k němu respekt, ale musí být poražen,“ uvedl youtuber na svých sociálních sítích. Utkání potvrdila také sama legenda UFC.

Naposled do ostrého zápasu nastoupil Paul proti bývalému šampionovi veltrové váhy Tyronu Woodleymu. Dvojice se v ringu trápila dlouhých osm kol, o vítězi nakonec musel rozhodnout sudí, který zvolil právě Paula. Youtuber nabídl Woodleymu odvetu, ale pod jednou podmínkou. Musel by si nechat vytetovat „miluji Jakea Paula“.

Anderson Silva je bývalý brazilský bojovník MMA. Byl nejdéle vládnoucím šampionem za celou dobu existence organizace, celkem desetkrát obhájil svůj titul. Prezident UFC Dana White ho dokonce označil za nejlepšího bojovníka smíšených bojových umění všech dob. Svůj zřejmě nejtěžší zápas odehrál Silva v srpnu 2010, kdy se jeho soupeři Chaelemu Sonnenovi podařilo dostat ho na zem a zasypával ho množstvím úderům. Silva nakonec zápas ovládl na konci pátého kola, když nasadil techniku triangle armbar a Sonnen se musel vzdát.

Články, které by tě mohly zajímat