Právě vysíláme

Japonská princezna se vzdala titulu kvůli svatbě s neurozeným mužem! Fotky ze svatby jsou naprosto nádherné

30. října 2018 9:10
Japonská princezna se vzdala titulu kvůli svatbě s neurozeným mužem! Fotky ze svatby jsou naprosto nádherné

Japonská princezna Ayako se vdala za úspěšného podnikatele Keie Moriyu a po nádherném obřadu v tokijském chrámu Meiji je z princezny „obyčejná“ občanka. Ženich Moriya uvedl, že chce s bývalou princeznou „vytvořit rodinu plnou úsměvů“.

V Japonsku není možné, aby se členka císařské rodiny vdala za „obyčejného“ občana a zároveň zůstala členkou císařské rodiny. Osmadvacetiletá bývalá princezna Ayako musela nejprve absolvovat obřad Judai no Gi, po kterém se konečně rozloučila s císařskou rodinou a vydala se za jejím budoucím manželem.

Manželský pár v chrámu Meiji poté absolvoval dva další obřady, při kterých si oba novomanželé slavnostně předali manželské prsteny a podělili se o hrneček japonského saké.

Budoucí manželé Kei Moriya a princezna Ayako přichází do chrámu Meiji v Tokiu

Těsně po ukončení svatebních obřadů řekla nyní Ayako Moriya, že je velmi šťastná a že se těší na novou životní kapitolu.

Japonskou císařskou rodinu v dalším roce čeká řada velikých změn. Před několika měsíci oznámil císař Akilito, že hodlá v květnu příštího roku abdikovat. Roli císaře převezme jeho nejstarší syn, princ Naruhito.

Novomanželé si těsně po svatbě udělali čas i na novináře

japonskou císařskou rodinu čekají jakékoliv změny, jedno je jisté: na svatbu bývalé princezny bude tato nádherná země vzpomínat ještě hodně dlouho! Mrkněte na další fotky do galerie.

Zdroj: Daily Mail, Japan Forward, LadBible, Instagram

Proč nebydlet s chlapem hned první rok vztahu?

Články, které by tě mohly zajímat