Právě vysíláme

JEAN-CLAUDE VAN DAMME je i v 58 letech hora svalů. Neuvěříte, jak si dává do těla v posilovně!

16. února 2019 12:10
JEAN-CLAUDE VAN DAMME je i v 58 letech hora svalů. Neuvěříte, jak si dává do těla v posilovně!

Je mu 58 let, ale tělo má jako dvacetiletý kluk! Legendární akční hrdina Jean-Claude Van Damme je ve svém věku stále neskutečná hora svalů a jeho fyzická kondice je neskutečná.

Jean-Claude točil filmy převážně v 90. letech a proslavil se snímky jako Krvavý sport, Kickboxer či Univerzální voják. Po několika filmech se však stáhl do ústraní a žádné velké role ho nepotkaly. Vše se ovšem změnilo v loňském roce.

Slavný drsňák se nyní objevuje v seriálu Amazon prime, kde hraje roli stárnoucí akční hvězdy, která je ve skutečnosti tajným agentem. A jelikož tvůrci seriálu požadovali, aby postava byla ve skvělé fyzické formě, Jean-Claude musel znovu začít poctivě trénovat.

Pro web Men’s Health herec prozradil, jaké jsou jeho cvičební metody, a jak si udržuje fyzičku. „Jezdím na kole, posiluju a trénuju kickbox,“ říká Van Damme, jenž cvičí 2-3 svalové skupiny denně. „Posiluju prsní svaly, bicepsy, a předloktí. Další den se potom vrhnu na záda, tricepsy, lýtka a potom na nohy a břicho. Třikrát týdně také cvičím kardio,“ dodává.

Chcete vidět, jak herec dře v posilovně? Podívejte se na video. Tohle je vážně něco!

 

 

 

Zdroj: Men’s Health

Galerie: Celebrity se svým mladším já

Články, které by tě mohly zajímat