Právě vysíláme

JENNIFER ANISTON oslavila padesátiny po boku hvězdných přátel. Na oslavě se objevil i nečekaný host!

12. února 2019 12:10
JENNIFER ANISTON oslavila padesátiny po boku hvězdných přátel. Na oslavě se objevil i nečekaný host!

Ačkoliv se to zdá možná neuvěřitelné, Jennifer Aniston už je 50 let! Populární herečka oslavila kulatý věk opravdu ve velkém stylu a uspořádala velkou párty, na které nechybělo mnoho jejích hvězdných přátel. Mezi vzácnými hosty se objevil i jeden nečekaný host!

Hvězda seriálu Přátelé a několika dalších filmů oslavila narozeniny v jednom z klubů uprostřed samotného Hollywoodu. Na velký večírek dorazila řada slavných jmen včetně Orlanda Blooma, Katy Perry, Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres, Reese Witherspoon či Courtney Cox.

Na párty se to celebritami jen hemžilo. Mezi hosty dokonce nechyběl ani bývalý manžel Jennifer Brad Pitt, který údajně vklouzl na večírek potají zadním vchodem, aby ho číhající paparazzi před klubem nestihli vyfotografovat.

Bradovu přítomnost na oslavě potvrdil HollywoodLife.com, který uvedl, že Brad i Jenn se k sobě na párty chovali velmi mile. „Bavili se spolu jen trochu. Bylo to příjemné. Oba jsou spolu v pohodě, ale není to tak, že by společně trávili celý večer. Bylo to takové hezké gesto, že se tam objevil a vyjádřil jí respekt. Oba ukázali, že jsou vyspělí a je pro ně přirozené pohybovat se ve stejných kruzích,“ řekl webu tajný zdroj.

Chcete vědět, kdo ze slavných se na párty objevil? Mrkněte do galerie!

 

 

Zdroj: Hollywoodlife, Cosmopolitan

Jak dnes vypadá nejslavnější fanoušek Britney Spears?

Články, které by tě mohly zajímat