Právě vysíláme

Jennifer Lopez „zmizela“ z instagramu. Místo krásné profilovky zvolila jen černo

25. listopadu 2022 9:46
Jennifer Lopez „zmizela“ z instagramu. Místo krásné profilovky zvolila jen černo

Jennifer Lopez se daří jak v práci, tak v soukromém životě. Úspěšná zpěvačka si vzala za manžela Bena Afflecka a září štěstím. Proč si tedy vymazala všechny své příspěvky na instagramu?

Lopez si účet na instagramu založila v roce 2013 a může se pochlubit až 227 miliony sledujících. Nyní ovšem na jejím profilu nastala změna a Jennifer si vymazala všechny své příspěvky a jako profilovou fotku přidala jen černý snímek. Takové chování není na sociálních sítích celebrit zcela neobvyklé. Obvykle se jedná o marketingový tak a zpěváci či zpěvačky tak chtějí fanoušky upozornit na to, že brzy se mohou dočkat nové hudby nebo desky. Je toto i případ J.Lo? To brzy zjistíme. 

 

Lopez byla doposud na instagramu velmi aktivní, zveřejňovala nejen své sexy fotografie, ale zamilované selfie s manželem Benem. Ona a Ben Affleck se vzali v létě letošního toku a své ano si řekli hned dvakrát. Po intimním obřadu v Las Vegas uspořádali honosnější svatbu v hercově sídle u města Savannah v Georgii, která trvala celkem tři dny a stála dvojici zhruba 400 tisíc dolarů. Všichni hosté se navíc na žádost novomanželů oblékli do bílé barvy. Nevěsta vystřídala během veselky hned troje šaty.

Dvojice v roce 2003

 

Články, které by tě mohly zajímat