Právě vysíláme

Jessie J poprvé promluvila o porodu. Proč musela podstoupit císařský řez?

7. června 2023 12:37
Jessie J poprvé promluvila o porodu. Proč musela podstoupit císařský řez?

Jessie J se v květnu stala poprvé maminkou a teprve teď promluvila o svém porodu. Přivedla miminko na svět přirozenou cestou, nebo císařským řezem.

Zpěvačka z Británie porodila chlapečka, jehož jméno stále neprozradila. Otce dítěte je basketbalista Chanan Safir Colman. Nyní Jessie na instagramu uvedla, že porodila dítě císařským řezem, ačkoliv se dlouhou dobu připravovala na přirozený porod. Tak jak se ale občas stane, miminko bylo přetočené, a tak byl císařský řez nevyhnutelný. A ačkoliv je to neuvěřitelné, stále se najde mnoho haterů, kteří právě za to zpěvačku kritizují. Pro ně má ovšem Jessie J jasný vzkaz.

„Ať už to byla vaše volba, nebo ne, udělaly jste, nebo jste musely udělat to, co bylo správné pro vaše dítě a pro vás, abyste byli zdraví a bylo to bezpečné. Na ničem jiném nezáleží. Dokázaly jsme to! Rozhodla jsem se soustředit pouze na lidi, kteří to chápou a podporují mě. Všechno ostatní je jen nějaký hluk v pozadí,“ napsala zpěvačka s tím, že její život se nyní změnil a ona je smířená i se svou poporodní postavou. „Přijímám svůj nový život, své nové tělo, svůj nový svět bez nutnosti omlouvat se. Klidně vystavím své tělo na pláži, v životě jsem promeškala spoustu okamžiků, kdy jsem se starala o to, co řeknou lidi, nebo co si myslí. Budu praktikovat rodičovství svým vlastním způsobem. Miluji to,“ napsala.

Články, které by tě mohly zajímat