Právě vysíláme

Johnny Depp u soudu: Proč ho společnost Disney vyhodila z Pirátů z Karibiku?

23. dubna 2022 12:31
Johnny Depp u soudu: Proč ho společnost Disney vyhodila z Pirátů z Karibiku?

Soudní spor mezi Johnny Deppem a Amber Heard stále není u konce a v těchto dnech probíhá soudní přelíčení, které každý dnem přináší nové informace o bouřlivém vztahu této dvojice. Nyní slavný herec promluvil o tom, proč ho společnost Disney vyhodila z natáčení Pirátů z Karibiku.

Depp žaluje svou bývalou ženu za to, že ho nepřímo označila za násilníka a zničila mu tak dobře vybudovanou pověst. Celý spor této dvojice se táhne mnoho let a teprve v těchto dnech probíhá soudní proces. Před porotou nyní zasedl samotný Depp, který tvrdí, že nikdy Amber neuhodil a naopak ona několikrát udeřila jeho. Dokazovat to mají i audio nahrávky, ve kterých Amber sama přiznává, že Johnnyho udeřila. Hollywoodský herec rovněž promluvil o tom, proč přišel o roli Jacka Sparrowa ve filmové sérii Piráti z Karibiku.

Společnost Disney s ním měla ukončit spolupráci jen několik dní poté, co v roce 2018 vyšel článek Amber, ve kterém se prohlásila za oběť domácího násilí. V té době rovněž v Hollywoodu vrcholilo hnutí Me Too. Advokát Amber Ben Rottenborn před soudem namítl, že Disney chtěl Deppa vyhodit už před publikací článku. Důkazem měl být článek z listu Daily Mail z října 2018, podle kterého Depp o roli Sparrowa přišel. „To jsem nevěděl, ale nepřekvapuje mě to. Dva roky se o mně po celém světě mluvilo jako o tyranovi, takže jsem si jistý, že se mě společnost Disney chtěla pro jistotu zbavit,“ řekl Johnny, který rovněž uvedl, že ve slavné roli nechce pokračovat ani v případě, že by ho Disney vzalo zpět.

Články, které by tě mohly zajímat