Právě vysíláme

Justin Timberlake vyjádřil podporu ex-partnerce Britney Spears. Podívejte se, co jí vzkázal

25. června 2021 14:10
Justin Timberlake vyjádřil podporu ex-partnerce Britney Spears. Podívejte se, co jí vzkázal

Zpěvák Justin Timberlake se veřejně zastal bývalé přítelkyně Britney Spears, která momentálně bojuje u soudu za znovunabytí svéprávnosti. Popové hvězdy tvořili pár čtyři roky a v roce 2002 se rozešly, přestože ne v dobrém, čas vše zahojil a zpěvák své ex vyjádřil podporu.

„Po tom, co jsme dnes viděli, bychom Britney měli všichni podpořit. Navzdory naší minulosti, tomu dobrému i špatnému,“ rozepsal se Justin na Twitteru.

„Co se jí děje, není v pořádku. Žádná žena by neměla být zbavena rozhodnutí, která souvisí s jejím tělem. Nikdo by neměl být držen proti své vůli. Ani nucen dožadovat se přístupu k prostředkům, na které tak tvrdě dřel. Jess a já posíláme Britney lásku a absolutní podporu. Doufáme, že soud a její rodina tohle napraví a nechají ji žít, jak chce,“ dodal Justin i za svou manželku, herečku Jessicu Biel.

Zpěvačka Britney Spears se v posledních měsících usilovně snaží dostat se ze „spárů“ otce, který je od roku 2008 jejím zákonným opatrovníkem a spravuje její majetek a finance a má rozhodovací právo nad téměř každým životním rozhodnutím, které zpěvačka udělá. Britney ve středu šokovala telefonickou výpovědí, kdy promluvila k soudkyni Brendě Penny při telefonickém slyšení, jehož obsah byl zveřejněn. Popová hvězda uvádí, že je jí zakázáno se znovu vdát a mít další děti.

Zdroj: Twitter, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat