Právě vysíláme

Karlos Vémola a Lela se stanou opět rodiči, Ceterová je těhotná

28. dubna 2021 9:10
Karlos Vémola a Lela se stanou opět rodiči, Ceterová je těhotná

Karlos Vémola a jeho přítelkyně Lela Ceterová se již brzy dočkají dalšího potomka. Zápasník to prozradil během natáčení své show. Dítě by se mělo narodit na konci letošního roku.

„Jsem těhotná, nikomu to neříkej,“ přišla Vémolovi během natáčení jeho Karlos Show zpráva od snoubenky Lely. Její přání zápasník ale nevyslyšel a radovat se spolu se šťastným párem mohou i jeho příznivci. „Byl to pro mě docela šok. Mám ale radost,“ uvedl později Vémola na svém Instagramu. Jeho přítelkyně by měla být ve čtvrtém týdnu těhotenství.

Druhé společné dítě by pár měl přivítat už do manželství. 28. července totiž chystá svatbu na Žižkovské věži. Právě tam byla dvojice na svém prvním rande. Pozvat plánuje až pět set lidí. „Myslel jsem si, že to nebude možné kvůli menší kapacitě. Ale byl jsem mile překvapený, může tam být až pět set lidí. Větší ta svatba být nemusí,“ uvedl zápasník.

Vztah Vémoly a Ceterové se ocitl minulý rok v krizi, Lela se dokonce od přítele odstěhovala na Slovensko. Už před Vánocemi se k sobě ale dvojice vrátila a zápasník MMA si na znak lásky k přítelkyni nechal vytetovat její podobiznu na ruku.

„To je tak nádherné. Silný důkaz lásky. Nikdy bych neřekla, že mě muž mého života tak překvapí. Slza mi vyhrkla od štěstí. A já jsem si též nechala navždy vytetovat iniciály mého muže. Jsem dojatá,“ pochlubila se tenkrát Lela.

Zdroj: Blesk, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat