Právě vysíláme

Karlos Vémola vzal Lelu do Dubaje. Došlo k usmíření?

19. ledna 2022 13:10
Karlos Vémola vzal Lelu do Dubaje. Došlo k usmíření?

Novinky ze šíleného vztahu Karlose Vémoly a Lely Ceterové nekončí. Dvojice nyní překvapila další poněkud bizarní informací – po velké hádce a závažnému obvinění společně vyrazila do Dubaje.

Profesionální zápasník MMA rozvířil vody prohlášením na instagramu, kde řekl, že ho Lela podvádí s jeho vlastním kamarádem. Po několika hodinách bylo ovšem všechno jinak a sám Vémola v rozhovoru pro média uvedl, že milencem Lely nakonec kamarád není, ovšem známá blondýnka stejně udržuje vztah s někým jiným. Údajný neznámý milenec jí má pak kupovat i drahé šperky a kabelky. Se svým prohlášením pak přišla i Lela, která našla zázemí u paní na úklid z Vémolendu a na sociální sítě napsala velmi ostrý vzkaz. V něm stálo, že jí Karlos uhodil s dítětem Rockym v náručí a byl to právě on, kdo byl v jejich vztahu pravidelně nevěrný.

Po hádkách přes média se Lela i s dětmi vrátila do Vémolendu, kde prý žije i se svou maminkou. Nyní navíc s Karlosem vyrazila i do Dubaje. Jak ovšem zápasník uvádí, návrat se stále nekoná a Lelu vzal s sebou jen proto, aby se zbavila stresu. „Měl jsem už dlouho plánovanou cestu do Dubaje na dva dny kvůli sponzorům a spolupracím, například ohledně tokenů NFT. Stalo se to, co se stalo. Lela byla ve stresu, v depresích z toho, že ten frajer, co se s ní vídal, má její telefon, že se tedy nedostane ke kontraktům, instagramu, nebylo s ní k vydržení. Poprosil jsem proto mámu, ať nám přijede pomoci s dětma, protože jsem nechtěl, aby viděly tenhle stres, tyhle hádky kolem Lely,“ řekl Karlos pro server Blesk.cz, s tím, že samotná Lela ho prý poprosila, aby mohla jet s ním. „Byla ve stresu, že nemůže jít ani nikam z domu, že by ji někdo všude fotil. Chtěla vypadnout, tak jsem ji prostě vzal s sebou. To je celé. Zařídil jsem hlídání, přijela moje máma s babičkou,“ dodal a uvedl. že pokud by byla pravda, že jí fyzicky  napadl, určitě by s ním nyní do exotiky nejela.

Články, které by tě mohly zajímat