Právě vysíláme

Katrina se neholí už 7 let! Žiletku do rukou nevzala ani ve svůj svatební den

5. ledna 2020 15:10
Katrina se neholí už 7 let! Žiletku do rukou nevzala ani ve svůj svatební den

Oholené, nebo neoholené tělo? To je otázka, která je stále sice úplně banální, ale neustále budí emoce. Řada žen se totiž rozhodla neholit a spousta lidí nad tím jen kroutí hlavou.

Katrina HendrixRuska byla jako každá žena zvyklá se od doby své puberty holit ochlupení na těle. Jednoho dne ovšem odhodila žiletky do koše a řekla si, že s tím přestane a bude mít své tělo takové, jak ho stvořila příroda.

Ochlupení začalo růst velmi rychle, a tak se Katrina pochopitelně musela smířit s tím, že ne každému se její nový zjev líbí. Žena se tak stala terčem několika zlých komentářů a od okolí si vysloužila přezdívky jako: „šílená feministka“ či „odporná hipies“. Velmi kriticky se k celé věci stavila i její vlastní matka.

Katrina si i přes nepřízeň okolí trvala na svém. Po žiletce nesáhla ani ve svůj svatební den. O svém rozhodnutí mluví otevřeně, a to také kvůli dalším ženám, které se bojí nějakou změnu udělat. Vzhled každého z nás je přece jen v našich vlastních rukou, říká sebevědomě. Souhlasíte s ní?

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat