Právě vysíláme

Kdo je podle Brada Pitta nejvíc sexy mužem světa? Herec odpovědí překvapil

23. září 2022 8:10
Kdo je podle Brada Pitta nejvíc sexy mužem světa? Herec odpovědí překvapil

Brad je hollywoodskou hvězdou, která se často umísťovala v žebříčku nejvíc sexy mužů světa. Kdo by ale měl podle slavného herce obdržet toto prvenství?

Bradovi táhne sice už na šedesát let, stále však patří mezi velké fešáky. Překvapivě, on sám se za jednoho z nich nepovažuje a jeho slavní kolegové mají podle něj daleko větší sex-appeal.

V rozhovoru pro magazín Vogue se Pitt rozpovídal o tom, který mužský herec má vážně šmrnc. „V hereckém světě mě okamžitě napadne Paul Newman. Stárnul s grácií, byl to čestný a výjimečný člověk,“ řekl o zesnulém herci. Ze současných celebrit by za nejvíc sexy muže zvolil George Clooneyho. „Vždycky mi sebere prvenství nebo já jemu. Tentokrát mu to nechám,“ dodal s humorem. George Clooney ostatně patří k jeho dobrým přátelům a herci se znají už mnoho let.

Brad Pitt se překvapivě rozhodl rozjet vlastní byznys s kolekcí pánské kosmetiky pod názvem Le Domaine Skincare. Sám se dokonce podílel i na výrobě a uvedl, že kosmetika obsahuje výtažek z hroznů z jeho vinice Chateau Miraval ve Francii.

Články, které by tě mohly zajímat