Právě vysíláme

Když se studentka během své prezentace svlékla do spodního prádla, celá učebna zůstala v šoku! Proč to udělala?

14. května 2018 16:10
Když se studentka během své prezentace svlékla do spodního prádla, celá učebna zůstala v šoku! Proč to udělala?

Když studentka Letitia Chai měla před celou třídou generálku své prezentace, její profesorka ji zaskočila opravdu nevhodnou poznámkou. Jak na ni dívka zareagovala?

Letitia studuje na prestižní prestižní Cornell University. Na svou prezentaci si oblékla letní oblečení, které se skládalo z bledě modré košile a kraťasů. A právě ony kraťasy se její profesorce vůbec nelíbily.

Hned na začátku si tak studentka vyslechla, že její oblečení je opravdu nevhodné a krátké kraťasy prý přitahují mužský pohled více než obsah její práce. Konkrétní oblečení prý navíc dívka oblékla jen z důvodu, aby učitele provokovala.

ČTĚTE TAKÉ: Studentka přišla o nohy, ale život bere s humorem a na seznamku napsala inzerát, kterým odrovnala tisíce lidí

Ačkoliv kritika Letitiu velmi zaskočila, rozhodla se, že ji nerozhodí. Aby dokázala, že není pouze objektem sexuálního zájmu mužů, ale studentkou, která prezentuje svou práci, před učebnou plnou studentů se svlékla do spodního prádla!

S celou situací se pak svěřila na svém Facebooku a její video z prezentace se velmi rychle dostalo i do médií. Dotyčná profesorka se pak omluvila s tím, že rozhodně nechtěla dívce diktovat, co má nosit. Prý jen upozorňovala na to, že v konkrétních situacích by si měli lidé dávat větší pozor na to, jaké oblečení zvolí.

 

Zdroj: Huffingtonpost.ca

Káčin zápisník: 5 zásad slušné dívky, které letí oknem s příchodem jara

Články, které by tě mohly zajímat