Právě vysíláme

KEANU REEVES se nedotýká fanoušků při fotografování. Proč to dělá?

16. června 2019 11:10
KEANU REEVES se nedotýká fanoušků při fotografování. Proč to dělá?

Popularita Keanu Reevese roste každým dnem. Herec, jež má na svém kontě mnoho kultovních snímků včetně série Matrix či John Wick, je americkými médii označován za miláčka národa a pozitivních zpráv o jeho osobě přibývá jak hub po dešti.

Nadace

Nedávno jsme vás informovali o nadaci, kterou herec založil před mnoha lety na pomoc onkologicky nemocným dětěm a nikomu o tom neřekl. Nadace, kterou financuje, nenese jeho jména a dlouho se o této Reevesově aktivitě vůbec nevědělo. Konání dobra je totiž pro herce evidentně samo o sobě dostatečnou satisfakcí, aniž by u toho potřeboval zástupy novinářů.

Štědré dary

Známé jsou také jeho štědré finanční dary členům natáčecích štábů. Říká se, že lidem pracujícím na snímku Matrix rozdal až 70 milionů dolarů!

Žádné doteky

A teď tu máme další zajímavost, která se v souvislosti s osobou Keanu Reevese objevila na internetu tento týden. Média si povšimla jednoho hercova zvláštního zvyku: kdykoli se fotografuje s fanoušky, nedotýká se jich při tom. Je otázka, jestli toto pravidlo dodržuje jenom v případě žen, nebo platí i na muže. Každopádněna internetu se ihned rozpoutaly vášnivé debaty na téma, proč toto známý herec dělá?

Média se přiklání k názoru, že za vším stojí hercovo gentemanství a že Keanu Reeves zkrátka nechce příliš narušovat soukromý prostor osob, se kterými se fotí. Podívejte se do galerie na pár zmíněných snímků. Tohle už nemůže být náhoda, nemyslíte?

 

 

Zdroj: cnn.com, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat