Právě vysíláme

Kocour s „démonickou“ povahou našel po sedmi letech domov

23. prosince 2020 19:14
Kocour s „démonickou“ povahou našel po sedmi letech domov

Chester vystřídal během svého života pět různých domovů. Jeho majitelé ho pokaždé vrátili do útulku kvůli jeho „antisociální a démonické povaze“. Nyní se však zdá, že kocour konečně našel stálý domov.

Pracovníci útulku v Jižní Karolíně si stanovili za úkol najít Chesterovi domov do Vánoc. A jak se zdá, opravdu se jim to povedlo. Ujala se jej milovnice zvířat Wilma. „Cítím, že od ní se mu konečně dostane pozornosti, kterou tolik vyžaduje,“ uvedla zaměstnankyně útulku Jenny Sherring.

Ačkoliv ona i její kolegové Chestera mají rádi, kocour zatím neměl štěstí na majitele. U svého druhého páníčka sice strávil šest let, u dalších však stěží vydržel několik týdnů. Lidem se nelíbila jeho démonická povaha a „koníček“ v kousání lidí kdykoliv vyžadoval pozornost.

 

Nyní se však zdá, že kocour našel krátce před Vánocemi domov, ve kterém zůstane delší dobu. Wilma viděla jeho příběh a okamžitě ji zaujal. „Chtěla jsem další kočku už dlouho a on vypadal tak roztomile. Nemám žádné další zvířata a jsem už v důchodu, takže jsem hodně doma. Všude mě teď doprovází a když si sednu, uvelebí se na křesle za mou hlavu,“ uvedla Wilma, která má kocoura doma několik dnů.

Zaměstnanci útulku jsou přesvědčení, že Chester konečně našel domov, který hledal. Jeho nová majitelka mu totiž dopřává tolik pozornosti, kolik potřebuje.

Zdroj: The Guardian, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat