Právě vysíláme

Kontroverzní youtuber TARY požádal přítelkyni STÁŇU o ruku! Jak zásnuby proběhly?

8. dubna 2019 13:10
Kontroverzní youtuber TARY požádal přítelkyni STÁŇU o ruku! Jak zásnuby proběhly?

Youtuber Tary patří v poslední době mezi nejdiskutovanější osobnosti českého internetu. Šestadvacetiletý parkourista má na kontě řadu přešlapů a nedávno si ho český YouTube podal za to, že se vysmál fanouškovi, který mu položil otázku, proč má tak drahé oblečení.

Taryho kariéra youtubera je sice úspěšná, ale rozhodně se neobešla bez pořádných malérů. Mezi největší průšvihy oblíbené postavy české YouTube scény patří šílená jízda na dálnici, prodej předražené figurky či znemožnění malého klučiny na live streamu.

Ačkoliv se do Taryho po všech jeho přešlapech pustili nejen fanouškové, ale i youtuberští kolegové, Tary s omluvou čekal dost dlouho a vinu zatím svaloval na všechny ostatní. Před pár dny zveřejnil video, kde se snaží všechny kauzy vysvětlit a ve finále opět připomíná, že na YouTube panuje velká nenávist a ostatní youtubeři se ho snaží jen zničit.

Působení Taryho na českém internetu není bez poskvrny, to je jasné. V soukromí to ovšem mladému parkouristovi šlape. Tary totiž po šesti letech chození požádal o ruku svou přítelkyni Stáňu. Dvojice se zasnoubila na společné dovolené a dle videa je vidět, že Stáňa zásnuby rozhodně nečekala. Kde přesně Tary před svou holkou poklekl? Mrkněte na video.

 

Zdroj: YouTube

Vše o Tarym si přečtěte ZDE

Články, které by tě mohly zajímat