Právě vysíláme

Nemocné děti a osočování ostatních youtuberů! TARY si chce zachránit pověst tímhle videem!

7. dubna 2019 10:10
Nemocné děti a osočování ostatních youtuberů! TARY si chce zachránit pověst tímhle videem!

Youtuber Tary to v poslední době dost schytával, především za útržek videa, ve kterém si dělal srandu z malého kluka. Teď ale zveřejnil na svém kanálu video, které reaguje nejen na tuhle kauzu.

„Já nemám drahý oblečení, jen ty máš málo peněz,“ vybaví se asi každému při vyslovení jména Tary. Ano, právě za tuhle větu byl youtuber naposledy kritizován. Odpověděl tak totiž na otázku malého kluka, který se ho ptal, proč má tak drahé oblečení.

Tary se posléze pokusil hájit tím, že šlo pouze o srandu. No… dělat si zrovna tuhle srandu mezi dětmi přeci jen není nejlepší nápad na světě. Je tedy logické, že Tarymu začal klesat počet odběratelů.

Ale on se vytasil s něčím, co by tenhle odliv mělo zastavit: videem, které se jmenuje Já jsem Tary. A nutno podotknout, že se toho zase nebál. Dostal do videa totiž opravdu všechny prostředky, kterými lze vyvolat soucit: dojemná hudba, nemocné děti, zasnoubení s přítelkyní, nebo obviňování ostatních youtuberů z toho, že se jen chtějí přiživit na jeho slávě.

Když Tary vykládá svůj životní příběh, působí to, jako kdyby říkal naučené fráze. Celé video vlastně  vypadá jako dobře promyšlené reakce. Zatím to však podle čísel vypadá, že Tarymu tahle hra na city vychází, v komentářích pod videem se objevují kladné reakce fanoušků, kteří Tarymu odpouštějí. Tak uvidíme, jak se celá kauza vyvine.

 

Články, které by tě mohly zajímat