Právě vysíláme

Kuriózní produkt: Kim Kardashian nabízí podprsenku s umělými bradavkami

7. listopadu 2023 12:49
Kuriózní produkt: Kim Kardashian nabízí podprsenku s umělými bradavkami

Kim Kardashian má už delší dobu svou vlastní značku pod názvem Skims, která je velmi oblíbená. Kim ovšem nyní představila velmi unikátní produkt, který zjevně nikdo nečekal.

Známá influencerka a hvězda reality show Keeping up with Kardashian nabízí ve své kolekci spodní prádlo, ale i oblečení pro všechny míry a velikosti ženského těla. Nyní ovšem všechny překvapila a uvedla na trh kousek oblečení, který zřejmě nikdo nečekal – představila totiž podprsenku s bradavkami. K novince pak natočila poměrně vtipné video, kde mluví o klimatu.

„Země je čím dál teplejší. Hladina oceánů stoupá, ledovce tají… A já nejsem žádná vědkyně, ale věřím, že každý může použít to, co umí, aby pomohl. Proto představuji úplně novou podprsenku s bradavkami. Ať už bude jakékoli vedro, s ní budete vždycky vypadat, že vám je zima. Některé dny jsou tvrdé, ale tyhle bradavky jsou tvrdší. A na rozdíl od ledovců nikam nezmizí,“ řekla Kim v propagačním videu. A její reklama sklidila rozporuplné reakce.

Zatímco skalní fanoušci Kim jsou nadšeni, někdo si myslí, že jde o vtip. Podprsenka s falešnými bradavkami se ovšem skutečně nabízí a zajisté se najde i mnoho žen, co si ji rádo zakoupí. Kim je tak možná jen marketingový génius.

Články, které by tě mohly zajímat