Právě vysíláme

Léčba zabírá. Jeremy Renner dorazil o holi do slavné talk show a střihnul i taneček

12. dubna 2023 13:04
Léčba zabírá. Jeremy Renner dorazil o holi do slavné talk show a střihnul i taneček

Jeremy Renner není superhrdina jen na filmových plátnech, ale i ve skutečnosti! Jakkoliv totiž byl jeho úraz na Nový rok vážný, nyní herec vystoupil jako host v americké talk show. A všechny překvapil svým výborným stavem!

Filmový HawkeyMarvelu zažil hned na začátku roku 2023 děsivou nehodu se sněžným pluhem. V den na Nový rok řídil rolbu a chtěl ze sněhu vytáhnout vůz svého synovce. V jednu chvíli začala rolba klouzat a Jeremy se bál, že by mohla synovce přejet. Aby se za ním ohlédnul, vystrčil nohu z rolby, nezatáhl ovšem brzdu a z kabiny vypadl. Rolba se posléze rozjela a herce přejela. Vůz Rennerovi zlomil třicet kostí.

Herec podstoupil několik operací a v současnosti stále probíhá léčba. Jeho zdravotní stav se ovšem mnohonásobně zlepšil a herec minulý týden poskytl rozhovor moderátorce Diane Sawyer. „Byla to moje chyba, zaplatil jsem za to. Nemůžete řídit auto a mít jednu nohu venku,“ řekl herec a přiznal, že v okamžiku, kdy ho rolba přejela, byl při vědomí. „Pamatuju si, jak mě rolba drtila na ledu a asfaltu,“ uvedl. V rozhovoru pak vystoupila i jeho sousedka, která přiznala, že v jednu chvíli si myslela, že herec je mrtvý.

Ačkoliv je pro Rennera léčba jistě velmi náročná, sklízí ohromné výsledky. Herec nyní dokonce vystoupil v talk show Jimmyho Kimmela, kam přišel o holi, ovšem ve studiu si střihnul i menší taneček. Publikum herce odměnilo potleskem ve stoje a moderátor označil Jeremyho jako „nejtvrdšího Avengera“. Sám Renner poté promluvil o tom, jak moc velké štěstí měl, že je stále naživu.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat