Právě vysíláme

LEONA LEWIS se vdala za svého bývalého tanečníka! Svatba se konala v Itálii

28. července 2019 20:07
LEONA LEWIS se vdala za svého bývalého tanečníka! Svatba se konala v Itálii

Britská zpěvačka Leona Lewis a její partner, bývalý tanečník Dennis Jauch, si řekli svoje ano! Podle amerických a britských bulvárních serverů se svatba konala na otevřeném prostoru na vinici v jížní části italského města Florencie.

Gratulujeme!

Leona Lewis s Dennisem Jauchem chodila už osm let. Slavný pár oznámil zásnuby loni v srpnu a fanoušci britské zpěvačky se od té doby nemohli dočkat velkého dni „D“! Zpěvačka zatím fotky ze svatby nezveřejnila, ale podle zdrojů měla na sobě nádherné bílé svatební šaty a před obřadem zahrála písnička Ave Maria – tomu říkáme romantika!

Autorka hitu Bleeding Love se s Dennisem Jauchem seznámila na jednom ze svých koncertních turné, kde urostlý Jauch byl jedním z tanečníků.

Leona Lewis vtrhla do světa hudby v roce 2006, kdy vyhrála britskou pěveckou soutěž X Factor. Její následný hit Bleeding Love dobyl hitparády ve Velké Británii a dodnes je kultovním hitem. Rodačka z Londýna dodnes vydala celkem pět desek – letos ovšem naznačila, že by mohla vydat nový materiál. Snad si nejprve udělá čas na dobrou svatební cestu, potom nás může opět obohatit novou hudbou!

Leona Lewis se svým nynějším manželem, Dennisem Jauchem

Leona Lewis se svým nynějším manželem, Dennisem Jauchem

Zdroj: Billboard, People, Hello! Magazine, Instagram, X Factor

Články, které by tě mohly zajímat