Právě vysíláme

Lucie Šafářová je těhotná, z Tomáše Plekance bude čtyřnásobný otec

24. prosince 2021 1:10
Lucie Šafářová je těhotná, z Tomáše Plekance bude čtyřnásobný otec

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec čekají svého společného druhého potomka. Tenista šťastnou novinu oznámila skrze sociální sítě 24. prosince krátce po půlnoci prostřednictvím fotografie, na které se s manželem a prvorozenou dcerou nachází před ozdobeným stromečkem.

„Krásné Vánoce a svátky vám všem! Ať jsou klidné, plné lásky a splněných přání! My máme jeden malý dáreček na cestě a moc se na něj všichni v příštím roce těšíme!“ napsala Šafářová ke zmiňované fotografii. Potvrdila tak to, o čem už se několik týdnů spekulovalo. S manželem Tomášem Plekancem čekají druhého potomka.

Tenistka se nikdy netajila tím, že by si další dítě přála. Jak dříve uvedla, má ráda velkou rodinu. Před dvěma lety porodila hokejistovi dceru Leontýnku. „Není nic krásnějšího než se poprvé probudit jako maminka,“ okomentovala tehdy změnu ve svém životě Šafářová. Pohlaví očekávaného miminka zatím tají.

Plekanec se tak stane čtyřnásobným otcem. Z předchozího manželství s Lucií Vondráčkovou má dva syny, Matyáše, který letos oslavil deset let, a Adama. Tomu bylo v červnu šest. „U nás budou příští Vánoce zase o něco bláznivější! #4 na cestě!“ těší se hokejista.

Ten Šafářovou letos učinil po tří letech vztahu svou manželkou. Svatba se konala v hotelu Endemit Boutiquev obci Horní Bečva a výjimečná byla mimo jiné tím, že ženichovi složil svatební slib muzikant Pokáč. Vznikla tak píseň plná vtipů. „Tebe by prostě doma chtěl mít každej chlap, kam se hrabe Stanley Cup. Ty jsi ta pravá, vždy stojíš při mně a jednu věc ti zlato musím říct upřímně. Jemu to neříkej, však tobě nechci lhát, mám tě víc než Jágra rád.“

Články, které by tě mohly zajímat