Právě vysíláme

Lucie Šafářová odtajnila pohlaví druhého miminka. Budou mít s Plekancem další holčičku?

7. února 2022 9:10
Lucie Šafářová odtajnila pohlaví druhého miminka. Budou mít s Plekancem další holčičku?

Lucie Šafářová v prosinci oznámila, že s Tomášem Plekancem čekají druhé dítě. První – Leontýnku, tenistka porodila před dvěma lety. Další těhotenství oznámila na Vánoce a jak nyní prozradila, s hokejovým útočníkem budou mít páreček. Narodí se jim totiž chlapeček.

Druhé dítě se sportovnímu páru narodí v květnu. Jak Šafářová prozradila při návštěvě Olympijského festivalu v Brně serveru Super.cz, s Plekancem budou mít chlapečka. „Jméno ještě nevíme, to se teprve řeší,“ uvedla tenistka s úsměvem a dodala, že zřejmě už víc dětí mít nebude. „Čtyři stačí, už nechci být nikdy těhotná,“ zasmála se.

Spolu s Plekancem má dceru Leontýnku, která v prosinci oslavila dva roky. Hokejista má pak ještě dvě děti z předchozího vztahu, a to desetiletého Matyáše a šestiletého Adama.

Další těhotenství dvojice oznámila na Vánoce prostřednictvím instagramového příspěvku. „Krásné Vánoce a svátky vám všem! Ať jsou klidné, plné lásky a splněných přání! My máme jeden malý dáreček na cestě a moc se na něj všichni v příštím roce těšíme!“ napsala Šafářová k fotografii s vypouklým bříškem.

Články, které by tě mohly zajímat