Právě vysíláme

Luxusní byt v SILICON VALLEY má neobvyklé nájemníky: Dvě kočky!

28. února 2019 18:00
Luxusní byt v SILICON VALLEY má neobvyklé nájemníky: Dvě kočky!

Tomu říkáme komfort! Američan platí svým dvěma kočkám pobyt v luxusním bytu v Silicon Valley. Jak k tomu mohlo dojít a jak na to reagují místní?

Dokonalá improvizace

Američan Troy Good měl problém: jeho dospělá dcera se chystala na univerzitu, a tak nebyl doma nikdo, kdo by její kočky Tinu a Louise bránili před domácím teriérem. Good se koček nechtěl vzdát, ale se přibývajícím časem se zdálo, že mu nic jiného nezbude.

Naštěstí se Goodovi vyskytla skvělá možnost, jak se o dvě kočky postarat. Good se spojil se svým kamarádem Davidem Callischem a zjistil, že Callisch hledá nájemníka pro svůj luxusní byt v Silicon Valley. Dva muži se domluvili a nyní v prázdném bytu bydlí Tina a Louise!

Tina a Louise

Kočky Tina (nahoře) a Louise (dole)

Příběh dvou koček v bytě v Silicon Valley byl natolik bizarní, že se dostal do místního i mezinárodního tisku! Vlastník bytu Callisch tvrdí, že se kočkám žije hezky a že nedělají rámus.

Kočky Tina a Louise

Tina a Louise relaxují

Na sociálních sítích přišla kritika

Ne všichni ale byli nadšení z toho, že se v prázdném bytě usadily dvě kočky. Mnozí uživatelé na sociálních sítích označili situaci za nespravedlivou. Silicon Valley totiž patří mezi regiony s nejvyšší nezaměstnaností v celých Spojených státech a častou příčinou tohoto efektu je vysoká cena bytů.

Kočky se navzdory kritice nikam stěhovat nehodlají a budou si užívat v luxusním bytě dál. Je spravedlivé, že dvě kočky bydlí v tak luxusním prostředí? Dá se tento prostor využít lépe? Napište nám váš názor do komentářů!

Zdroj: Independent, Instagram, Mercury News

Dcera české herečky naletěla množírně. Její čivavě vytéká oko

Články, které by tě mohly zajímat