Právě vysíláme

Macaulay Culkin má druhého syna. Jak chlapečka pojmenoval?

22. března 2023 11:23
Macaulay Culkin má druhého syna. Jak chlapečka pojmenoval?

Macaulay Culkin si prožil v životě mnohé a často balancoval na hraně života a smrti. Ve svých 42 letech už ovšem žije šťastný rodinný život a přivítal na svět druhé dítě.

Macaulay Culkin je zasnoubený s herečkou Brendou Song. Partneři spolu vychovávají dvouletého syna jménem Dakota a ke konci loňského roku se Brendě narodil druhý syn. Toho rodiče pojmenovali Carson a jeho narození uveřejnili až nyní prostřednictvím oficiálního prohlášení.

Culkina zná celý svět jako Kevina ze série Sám doma. Herec se rolí sice proslavil, ovšem zároveň pro něj byl Kevin i prokletím. Na tehdy malého chlapce byl vyvíjen obrovský tlak, na který nebyl připraven. Macaulay odešel z hereckého světa a propadl drogám a alkoholu. Řadu let byla bulvární média plná jeho nelichotivých fotografií a málokdo věřil, že si dá herec život znovu dohromady. Seznámení s Brendou Song v roce 2017 ovšem všechno změnilo a Culkin začal konečně normálně žít. Plnohodnotný návrat před kamery zatím Macaulay neplánuje, ovšem malými rolemi nepohrdne. Naposledy se objevil v seriálu American Horror Story.

 

Články, které by tě mohly zajímat