Právě vysíláme

Magazín PEOPLE zveřejnil vítěze ankety nejvíce sexy muž roku 2018!

7. listopadu 2018 15:10
Magazín PEOPLE zveřejnil vítěze ankety nejvíce sexy muž roku 2018!

Časopis People vyhlásil výherce známé ankety nejvíce sexy muže roku! Letošním výhercem se stal muž, který nedávno oslavil 46. narozeniny. Je to herec a DJ, ve volném čase se věnuje i kickboxu…

Výhercem letošní ankety nejvíce sexy muže roku se stal Idris Elba!

 

Herec známý z filmů Marvel či filmu Pacific Rim letos zažil opravdu povedený rok: V dubnu si zahrál ve filmovém trháku Avengers: Infinity War a o měsíc později dělal DJe na svatební afterparty prince Harryho s Meghan Markle. Elba rozhodně není člověk, kdo by se do něčeho pustil jenom napůl. Žije život na plný plyn.

Nicméně, ne vždycky tomu tak bylo. Elba vyrůstal v Londýně, kde jako dítě chodil do školy jenom pro kluky. Podle vlastních slov byl do puberty velice štíhlým, stydlivým klukem. Změnilo se to až tehdy, kdy si nechal narůst knír a začal pořádně posilovat!

 

Časopis People vybírá nejvíce sexy muže už od roku 1985, kdy byl jako první nejvíce sexy muž zvolený herec Mel Gibson. Podle šéfredaktorů časopisu se sexy muž měří podle toho, jak se chová k ženám, zda má dobrou povahu a samozřejmě i zda hezky vypadá!

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: People, Instagram

Na světě existují jen čtyři typy žen. Který z nich muže nejvíce přitahuje?

Články, které by tě mohly zajímat