Právě vysíláme

Maminka v karanténě znovu objevila zálibu ve vaření: Nyní rozjíždí vlastní gastro firmu

22. srpna 2020 14:10
Maminka v karanténě znovu objevila zálibu ve vaření: Nyní rozjíždí vlastní gastro firmu

Pro Američanku Yolandu Latimer byl vynucený pobyt v domácí karanténě jakýmsi požehnáním. Maminka tří dětí totiž začala znovu vařit, což v ní opět probudilo vášeň pro tuto aktivitu. Nyní chce rozjet vlastní gastro firmu!

Inspirace přišla z nečekaného zdroje

Před pandemií pracovala Yolanda Latimer ve velké firmě. Ráno odvezla děti do školy, potom zašla do práce a odpoledne zase děti odvezla na odpolední kroužky. Moc času sama pro sebe neměla, ve zkratce.

Ačkoliv byl vynucený pobyt v domácí karanténě pro obyvatelku města Loutoun nejprve nepříjemným zážitkem, Yolanda si zanedlouho uvědomila, že jí to nakonec pomohlo. Statečná Američanka se totiž konečně mohla se věnovat tomu, co ji opravdu baví: vaření. Podle serveru Good Morning America uvařila Yolanda od března více než 200 jídel – s takovou bilancí může konkurovat nejednomu kuchaři v prestižní restauraci!

Mamince tří dětí to ale vůbec nevadilo. Naopak, Yolanda se cítila lépe než kdykoliv předtím! U starých zaměstnanců sice pořád pracuje, ale nepřináší jí to tolik radosti jako vaření.

V domácí karanténě měla nadaná kuchařka také příležitost si konečně pustit filmy, které chtěla dlouho vidět. Mezi tyto filmy patřil například dokumentární snímek Becoming. Populární film jí změnil život. „Na konci jsem měla jasno, že si chci založit vlastní gastro firmu a chci lidem začít vařit,“ popsala situaci Yolanda Latimer.

Američanka tak založila novou firmu Londa Latimer, která sdílí recepty na různá jídla na Internetu. Yolanda chce, aby ji tato práce postupem času zaměstnala na plný úvazek. Držme palce, ať se jí to povede a ať ji to nadále baví!

Zdroj: Good Morning America, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat