Právě vysíláme

Maminku dvou dětí vyhodili z letadla. Prý měla až příliš hluboký výstřih!

4. července 2019 9:10
Maminku dvou dětí vyhodili z letadla. Prý měla až příliš hluboký výstřih!

Britka Harriet Osborne zažila opravdu nepříjemný incident při nástupu do letadla. Letuška jí totiž oznámila, že nemůže letět. Proč? Tomu neuvěříte!

Matku dvou dětí čekala cesta ze Španělska do Velké Británie. Když však žena vstoupila na palubu, ihned k ní přispěchala letuška a sdělila jí, že nemůže letět. Důvod? Prý má Harriet na sobě nevhodné oblečení a její výstřih je až příliš hluboký.

„Posádka byla hrozná a cítila jsem se jako nějaká levná žena. Letuška mě konfrontovala před celým letadlem a řekla, že v tomto triku nemůžu vstoupit na palubu letadla,“ řekla Harriet deníku The Sun a dodala, že se po výzvě personálu neubránila slzám. Celá situace pro ni totiž byla velmi ponižující

Personál letadla tvrdí, že si někteří cestující stěžovali, že vidí Harrietiny bradavky. Žena ale říká, že měla bradavky překryté speciálními pásy, a tak není možné, aby bylo něco vidět. Když si navíc půjčila od přítele svetr a chtěla se na palubu vrátit, ale posádka ji tam už nepustila.

Letecká společnost EasyJet celý incident potvrdila a podle jejího vyjádření se letuška zachovala podle předpisů. „Můžeme potvrdit, že cestující, která cestovala z Malagy do Stanstedu dne 23. června, nemohla cestovat, protože se chovala rušivě vůči naší posádce,“ řekla tisková mluvčí společnosti.

Podívejte se do naší galerie, jak byla Harriet oblečená. Přijde vám to nevhodné, nebo naprosto v pořádku?

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat