Právě vysíláme

MARILYN MANSON prodává svou tajuplnou vilu v Hollywoodu a my víme za kolik!

11. března 2019 14:10
MARILYN MANSON prodává svou tajuplnou vilu v Hollywoodu a my víme za kolik!

Marilyn Manson, známý svým nezaměnitelným hlasem a častými frivolními provokacemi, se rozhodl předat do jiných rukou svou vilu v Hollywoodu.

Jste-li fanouškem Marilyna Mansona a máte pár milionů amerických dolarů navíc, tak se nyní může stát hrdým vlastníkem jeho „tajuplného“ sídla, které muselo zažít asi dost divoké večírky. Údajně to má být jedno z nejunikátnějších míst z celého Hollywoodu.

Marilyn Manson byl vlastníkem vily od konce devadesátých let až do roku 2004. Vila je stará sto let a potřebovala by nemalou rekonstrukci, ale umíte si představit, co všechno se muselo dít za zdmi této budovy?

Dalším předešlým nájemníkem celého objektu byl například Marshall Chess, kterého možná znáte ve spojitosti s Rolling Stones.

A za kolik peněz se Marilyn Manson rozhodl této vily vzdát? Za celé dva miliony amerických dolarů! A kromě této informace, pro vás máme ještě pár dalších.

Věděli jste třeba, že…

Ve filmu Batman začíná (2005) si měl Marilyn Manson zahrát Scarecrowa.

Píseň, která hraje na začátku epizody The Punisher – Collision Course (S02E12) je píseň Say 10 od Marilyna Mansona.

Pro film Karlík a továrna na čokoládu byl Manson zvažován pro roli Willyho Wonky, ale nakonec vybrali jeho velice dobrého přítele Johnnyho Deppa, který se nechal slyšet, že se pro svou roli velice inspiroval právě M. Mansonem.

Jméno Marilyn Manson je kombinací jmen hollywoodské celebrity a masového vraha. Marilyn (Marilyn Monroe slavná americká herečka a zpěvačka) a Manson (Charles Manson – fanatik a vrah).

Na koncertě v Itálii byl zatčen, protože přišel převlečený za papeže.

Manson je praktikujícím následovníkem LaVeyovy církve. Je rovněž příznivcem okultní literatury Aleistera Crowleyho a filozofických traktátů a myšlenek Friedricha Nietzscheho.

Velice často přispívá nemalé částky na charity.

Mezi jeho nejoblíbenější knihy patří Alenka v říši divů.

Miluje klasickou hudbu a nejraději má  Měsíční sonátu od Ludwiga van Beethovena.

Napsal autobiografickou knihu s názvem Dlouhá trnitá cesta z pekla.

Marilyn Manson má ve svém klipu SAY10 přizvaného Johnnyho Deppa, jejich role mají ztvárňovat Kaina a Abela.

Zdroj: www.altpress.com, google, wikipedia.

Seriály, ze kterých se staly filmy

Články, které by tě mohly zajímat