Právě vysíláme

Matka se na FACEBOOKU dočkala vtipných reakcí na svůj neuvěřitelný dotaz! Komentáře nyní baví internet.

31. ledna 2019 15:10
Matka se na FACEBOOKU dočkala vtipných reakcí na svůj neuvěřitelný dotaz! Komentáře nyní baví internet.

Žena pocházející z amerického státu Washington udělala velikou chybu: požádala uživatele na Facebooku o zdravotnické rady. Lidé si z ní nyní utahují a morbidní komentáře k původnímu příspěvku se staly virálními hity. Co jim říkáte vy?

Uživatelé Facebooku ví, jak na to

Žena je členkou soukromé skupiny uživatelů na Facebooku, která nese název Přírodní zdravotní proti injekční komunita. Příspěvek, na kterém otázka byla zveřejněna, byl původně určen pouze uživatelům této skupiny, ale zřejmě se něco cestou zkazilo a vzkaz se dostal na veřejnost.

Zpráva se dočkala vášnivých reakcí na Facebooku a někteří uživatelé si z ženy začali nemilosrdně dělat legraci. Mrkněte na nejvtipnější komentáře níže.

„Jsou jí 3 roky… Nikdy nebyla očkovaná proti ničemu? No… To už se dožila slušného věku…“

„Jen tak mezi námi… Tohle dítě nemáte zrovna v oblibě, že ne?“

„Dej to na Facebook. V ŽÁDNÉM případě ji neberte k doktorovi! Facebook je nejdůvěryhodnější zdroj informací o zdraví – hlavně když jde o injekce.“

„Chcete radit? Moc se k tomu dítěti nepřibližujte!“

„Postavte kolem dítěte zeď a vzkažte očkovaným dětem, ať za to zaplatí! Myslím na vás.“

Epidemie spalniček v americkém státě Washington stále řádí. Místní centrum pro zdravotnictví doporučuje obyvatelům tohoto státu, aby svoje děti nechali očkovat.

 

Zdroj: boredpanda, Facebook, Shutterstock, Washington State Department Of Health, WHO.int (Světová zdravotnická organizace)

5 znamení, že máte emocionální poměr

Články, které by tě mohly zajímat