Právě vysíláme

Matthew Perry stále vydělával z Přátel 400 milionů za rok. Komu připadne jeho majetek?

6. listopadu 2023 14:04
Matthew Perry stále vydělával z Přátel 400 milionů za rok. Komu připadne jeho majetek?

Jak jistě víte, herci ze seriálu Přátelé si v posledních řadách odnášeli výplatu 1 milion dolarů za epizodu. A jelikož se dodnes seriál vysílá, stále mají z Přátel spoustu peněz. Kam tedy po smrti Matthewa Perryho poputuje jeho majetek?

Seriálový Chandler zemřel 28, října ve svém domě ve věku 54 let. Jeho ztráta zarmoutila nejenom rodinu a přítele, ale i fanoušky po celém světě. Matthew byl totiž vynikajícím hercem a jeho ztvárnění Chandlera bude už navždy nezapomenutelné.

Seriál Přátelé se vysílal mezi lety 1994 – 2004 a i po skoro 20 letech na něm tvůrci i herci vydělávají. Jak uvedl DailyMail, ročně si šestice herců přijde na cca 20 milionů dolarů. A ačkoliv před svou smrtí už netočil filmy ani seriály, napsal autobiografickou knihu Přátelé, lásky a jeden velký průšvih, která se setkala s velkým ohlasem.

Zahraniční média se pozastavují nad, zda Matthew nechal před smrtí závěť. Jelikož ale jeho smrt byla nečekaná a stále ještě v relativně mladém věku a herec neměl manželku ani děti, je to nepravděpodobné. Před náhlým odchodem ovšem herec pracoval na založení nadace, která bude pomáhat lidem se závislostí. Matthew Perry Foundation byla založena 3. listopadu 2023.

Pokud herec nezanechal závěť, připadne jeho majetek nejbližší rodině. Je pravděpodobné, že každý rodič tak získá půlku majetku.

Články, které by tě mohly zajímat