Právě vysíláme

Megan Fox a Machine Gun Kelly žijí odděleně. Herečka potvrdila zrušení zásnub

21. března 2024 10:04
Megan Fox a Machine Gun Kelly žijí odděleně. Herečka potvrdila zrušení zásnub

Vztah Megan Fox a Machine Gun Kellyho je jako na houpačce a nyní zažívá další krizi. Megan potvrdila, že jejich zasnoubení je odvoláno.

Herečka promluvila o svém rozchodu s 33letým rapperem, který se uskutečnil v loňském roce. Megan vystoupila v oblíbeném podcastu Call Her Daddy. Moderátorka jí v pořadu sdělila své pocity a zmatení z toho, jak se vlastně vztah Fox a MGK vyvíjí. Megan následně potvrdila odvolání zásnub. Nyní je ovšem připravena držet vztah více v soukromí.  „Myslím, že to, co jsem se naučila z tohoto vztahu, je, že to není veřejná věc,“ řekla Fox. Uvedla o všem i to, že s rapperem nyní žijí odděleně.

Megan sice tvrdí, že MGK je pro ni něco jako „druhá duše“ a vždy k němu bude cítit pevné pouto, není si ovšem jistá, jak se jejich vztah bude nadále vyvíjet. „Nejsem si jistá, jakou mám pro něj možnou kapacitu,“ dodala.

Fox a Kelly spolu začali chodit v roce 2020 a v lednu 2023 oznámili zasnoubení. Pár byl zpočátku v otázkách svého vztahu velmi otevřený a v říjnu 2021 dělal společný cover a rozhovor pro British GQ. V únoru 2023 se začalo mluvit o rozchodu, když Fox smazala všechny společné fotky na instagramu. Dvojice krizi ustála, avšak rozhodně se nejedná o ideální vztah.

Články, které by tě mohly zajímat