Právě vysíláme

Megan Fox si hledá přítelkyni. Co na to snoubenec Machine Gun Kelly?

2. ledna 2023 14:25
Megan Fox si hledá přítelkyni. Co na to snoubenec Machine Gun Kelly?

Megan Fox tvoří už delší dobu pár s rapperem a zpěvákem Machine Gun Kellym. Na svých sociálních sítích ovšem překvapila fanoušky, když vyhlásila konkurz na přítelkyni.

Megan Fox toho na filmovém plátně příliš mnoho nepředvádí, ovšem o jejím soukromí toho vědí fanoušci mnoho. Trojnásobná matka Megan chodí už dva roky s Kellym a dvojice ráda dává na obdiv svou lásku. Na společenské akce se navíc strojí do podobných outfitů a jejich snímky je internet zahlcen.  Že by ovšem i tato velká láska začínala nacházet trhliny?

Megan na svůj instagram ráda přidává odhalené a sexy snímky. Její komentář k jedné z nich ovšem fandy překvapila. „Aktuálně hledám přítelkyni, prosím pošlete mi své přihlášky do zpráv,“ napsala. Chce si snad za Machine Gun Kellyho hledat náhradu? Nebo dává přednost polyamorii? To není jasné. Herečka je ovšem s rapperem zasnoubená a dvojice prý plánuje i dítě. MGK je ale s jejím „konkurzem na přítelkyni“ v pohodě. Nevím, jestli máš kapacitu na tak velké množství přihlášek,“ zavtipkoval.

Články, které by tě mohly zajímat