Právě vysíláme

MICK JAGGER z ROLLING STONES musel kvůli zdravotním problémům odvolat turné! Co přesně mu je?

2. dubna 2019 10:10
MICK JAGGER z ROLLING STONES musel kvůli zdravotním problémům odvolat turné! Co přesně mu je?

Rockový harcovník, frontman skupiny Rolling Stones, zpěvák Mick Jagger má zdravotní problémy. Skupina kvůli nim v sobotu odvolala turné po Severní Americe a Kanadě. O původech problémů se spekulovalo, teď už ale se ví, co zpěvákovi je.

Jagger bude muset podstoupit operaci srdeční chlopně. Lékaři mu řekli, že v současnosti na turné nemůže. Očekávají však, že pokud bude dodržovat přísnou dietu a cvičební režim, bude po zákroku schopen zase koncertovat. Nyní má naordinovaný klid a odpočinek. Zpěvák na svém Twitteru vyjádřil zklamání ze zrušeného turné. „Budu ale velmi tvrdě pracovat, abych se co nejdříve vrátil na pódium,“ dodal.

Pětasedmdesátiletý Jagger založil Rolling Stones v roce 1962 spolu s kytaristou Keithem Richardsem. Skupina se proslavila jako drsnější protipól The Beatles. Kapela bývá pro vysoký věk všech členů a dřívější divoký životní styl s nadsázkou označována za nesmrtelnou.

V České republice vystoupili Rolling Stones několikrát. Poprvé v roce 1990, naposledy pak 4. července 2018 na letišti v pražských Letňanech.

 

Články, které by tě mohly zajímat