Právě vysíláme

Mimozemšťané existují, tvrdí britská kosmonautka DR HELEN SHARMAN

6. ledna 2020 12:10
Mimozemšťané existují, tvrdí britská kosmonautka DR HELEN SHARMAN

Britská kosmonautka Dr Helen Sharman v novém rozhovoru přiznala, že mimozemšťané podle ní jednoznačně existují. Podle účastnice vesmírné mise v roce 1991 se dokonce můžou i vyskytovat na planetě Země, jen my o nich zatím nevíme.

Odvážné přiznání

„Mimozemšťané existují, nelze to zpochybnit,“ uvedla Dr Sharman v rozhovoru pro britský týdeník The Observer„Ve Vesmíru je několik miliard hvězd – musí se tam vyskytovat různé druhy života.“ Podle šestapadesátileté bývalé kosmonautky dokonce i existuje možnost, že se mimozemšťané vyskytují na naší planetě už nyní – jen jsou v jiné podobě, než jsme si je představovali.

„Budou (mimozemšťané) jako já a ty, složeni z uhlíku a dusíku? Možná ne. Možná jsou tu už teď, jen je nemůžeme vidět,“ vysvětlila svoji teorii bývalá kosmonautka.

Dr Helen Sharman patří k nejznámějším tvářím britského vesmírného programu. V roce 1991 se dokonce stala prvním britským občanem, který se dostal do Vesmíru. Charismatická doktorka dnes často vystupuje na základních školách a přednáší tam o vědě a o Vesmíru.

Co si o teorii bývalé kosmonautky myslíte vy? Souhlasíte s ní? Napište nám váš názor do komentářů!

Zdroj: Metro UK, The Observer, Daily Mail, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat