Právě vysíláme

Modifikátor ve Švédsku provedl šílený zákrok. Zákazníkovi vyřízl část ucha!

21. března 2019 13:10
Modifikátor ve Švédsku provedl šílený zákrok. Zákazníkovi vyřízl část ucha!

Řada lidí se pouští do velkých úprav svého těla. Takzvané tělesné modifikace se těší stále větší oblibě a některé zákroky jsou až děsivé.

Úpravám lidského těla se profesionálně věnuje Švéd pod přezdívkou Chai. Ten se specializuje převážně na piercingy, které si jeho zákazníci nechávají dát na různé části těla.

Nyní Chai na svůj Facebook zavěsil fotografií velmi neobvyklého zákroku. Až z daleké Austrálie za ním totiž přicestoval muž, jehož přáním bylo vyříznutí části ušní chrupavky! Chai jeho přání splnil a opravdu mu kus ucha vyřízl. Když se pak s výsledkem zákroku pochlubil na sociálních sítích, řadu lidí tím šokoval.

Jak ovšem sám Chai tvrdí, ačkoliv vypadá zákrok možná nechutně, rozhodně prý není nebezpečný. Po uříznutí ušní chrupavky totiž člověk neohluchne a jeho uši si prý jen budou muset pár dní zvykat na rozdílný příjem zvuku a směru, odkud přichází.

I když Švéd svou práci na Facebooku velmi obhajoval, lidé k ní nenašli pochopení. Řada komentujících se domnívá, že se jedná o naprosto šílený zákrok a ten, kdo ho dobrovolně podstoupil, je naprostý blázen. „Prosím, použij nejdříve svůj mozek, než se pustíš do podobné blbosti,“ vzkazuje například jeden z uživatelů neznámému zákazníkovi.

Jak se na podobné zákroky díváte vy?

 

Zdroj: Facebook, Ladbible.com

Michaela hejtuje aneb povídání o tom, jak mi řekli, že jsem tlustá

Články, které by tě mohly zajímat