Právě vysíláme

Módní značka VICTORIA’S SECRET ruší svoji letošní módní přehlídku! Proč?

22. listopadu 2019 14:10
Módní značka VICTORIA’S SECRET ruší svoji letošní módní přehlídku! Proč?

Exkluzivní módní značka Victoria’s Secret zrušila svoji ikonickou každoroční přehlídku. Podle viceprezidenta firmy, která značku vlastní, se jedná o cílenou změnu plánu.

Obrovská změna

Fanoušci módních přehlídek značky Victoria’s Secret svoje oblíbené andílky na molu letos neuvidí. Značka totiž oznámila, že tradiční každoroční Victoria’s Secret Fashion Show se ruší. Podle viceprezidenta firmy L Brands, která značku Victoria’s Secret vlastní, se jedná o cílenou marketingovou změnu. Módní firma prý musí najít nové způsoby, jak se svými zákazníky komunikovat.

Značka Victoria’s Secret čelí kritice kvůli své marketingové strategii již delší dobu. Její propagace štíhlých, vysokých modelek trochu zaostala za dnešní dobou, kdy se na molech objevují modelky různého vzezření. Victoria’s Secret se rovněž musí potýkat s tvrdou konkurencí ve formě značky Savage X Fenty, za kterou stojí zpěvačka Rihanna. Dokáže se známá firma poprat s touto novou výzvou? To se teprve uvidí. Jasné ovšem je, že tak prozatím bude muset učinit bez své ikonické každoroční show.

Mezi největší hvězdy značky Victoria’s Secret patřily v minulých letech například Gigi Hadid (třetí zprava) či Kendall Jenner (druhá zprava)

Zdroj: Vogue, Harper’s Bazaar, Shutterstock, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat